Spotkania informacyjne - cykl spotkań z siecią Żabka Polska

"Otwórz z nami swój biznes" Spotkanie informacyjne dla franczyzobiorców Żabka Polska to wydarzenie dedykowane dla osób, które poszukują drogi zawodowej w Polsce. Spotkanie ma cel informacyjny, na którym przede wszystkim zostaną przedstawione wymagania formalne, które należy spełnić by nawiązać współpracę z Żabka Polska bez względu na narodowość.

Mając na uwadze dobro naszych przyjaciół z Ukrainy Fundacja In_Spire wraz z Żabka Polska podjęły współpracę w zakresie cyklu spotkań informacyjnych dla osób zainteresowanych franczyzą - “Otwórz z nami swój biznes”.

Spotkanie ma charakter informacyjny, na którym zostają między innymi przedstawione wymagania formalne, jakie (bez względu na narodowość przyszłego franczyzobiorcy) należy spełnić by nawiązać współpracę z Żabka Polska.

Podczas spotkania uczestnicy mają okazję dowiedzieć się: czym jest franczyza, jak otworzyć własny sklep pod marką Żabka, kto może dołączyć do sieci sklepów, jakie warunki należy spełnić, aby zostać franczyzobiorcą, jak wygląda proces rekrutacji, ile wynosi wkład własny. Oprócz tego Asystentka kulturowa Żabka przedstawia swoją rolę w firmie, jaką pełni w firmie i o wyzwaniach w codziennej pracy.

Celem fundacji jest zwiększenie sprawczości, samostanowienie, wspieranie talentów oraz pokazanie możliwości, które samodzielnie można odkryć i z nich skorzystać. Do tej pory zrealizowaliśmy dwa spotkania, które spotkały się z gronem zainteresowanych przyszłych franczyzobiorców oraz pracowników sieci sklepów.